Fars køkkenskole

 

Hvad er Fars køkkenskole?

 

Fars køkkenskole er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse.

Sjove og dygtige undervisere sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn/dine børn laver god, sund mad på en sjov måde. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand – men husk det er kun for mænd!

 

Fars køkkenskole løber over 5 aftener, hvor vi mødes i skolekøkkenet. En af gangene må du endda invitere en gæst til at komme og spise sammen med jer. Fx mor, bedstefar, søster eller en legekammerat

Hvis du aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden, så lover vi, at du sagtens kan være med. Samtidig får du en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med dit barn/dine børn. Som far kan du deltage med 1-2 børn, og I får alle lækker mad, sjov undervisning og et hæfte med spændende opskrifter med hjem.

 

Det er gratis at være med!

 

Hvor og hvornår?

Vi håber at kunne åbne op til mere madlavningssjov i 2021, såfremt Covid-restriktionerne tillader det.

 

Tilmelding

Der er plads til 12 fædre og deres børn på Fars køkkenskole. Det er et populært tilbud, så du skal være hurtig på tasterne og tilmelde dig. Pladserne tildeles efter først til mølle princippet.

OBS: I kan kun deltage i køkkenskolen hvis i er meldt til.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Fars køkkenskole kan du kontakte Ann Bonde Pedersen på tlf. 21 55 77 45 eller annbp@syddjurs.dk

Læs mere på www.farskoekkenskole.dk og www.facebook.com/farskoekkenskole

 

 

 

 

Opdateret: 17-03-2021 15:35

Kontakt