Pårørendegruppe

Kunne du have brug for at møde ligesindede?

”Du ved ikke, hvordan det er, før du selv har prøvet det.” 


Mange pårørende synes, at det kan være svært at tale om sygdom og de svære følelser overfor mennesker, som ikke kender til pårørenderollen. Derudover kan sygdommen også være med til at isolere dig og jer som familie eller som par. Social kontakt og aktiviteter udenfor hjemmet er muligvis også blevet sværere at deltage i, og de sociale krav er besværlige at leve op til.


Pårørendegruppen er for dig som er nærmeste pårørende, og som kunne have brug for sparring, og for ikke at være alene omkring tanker og følelser. 


I pårørendegruppen er der mulighed for at dele erfaringer og få nye perspektiver på din situation. Mødegangene vil bestå oplæg om temaer, som er relateret til at være pårørende, og der vil også være plads til at tale om din aktuelle situation. 


Pårørendegruppen er et fortroligt rum, hvor samtaleindholdet ikke deles med andre. Der er plads og lov til at dele det svære, det lette, det sorgfyldte, glæderne og de frustrationer som du står med. Der er plads til bare at være dig og her er du den vigtigste. 


Vi mødes 2 timer hver uge i en lukket gruppe, henover 7 uger. 


Gruppen henvender sig til alle pårørende uanset diagnose. Vi fokuserer på dig som pårørende, hvorfor diagnosen ikke er afgørende.
 

Næste møde i pårørendegruppen er: 

Næste pårørendegruppe starter tirsdag d.29. juni 2021 kl.16-18.00
i Sundhedshuset i Ebeltoft. 

Der er få pladser tilbage, så kontakt vores pårørendevejleder for mere information eller tilmelding.  Også hvis du ønsker at deltage i efteråret. 

Pårørendevejleder Mette Schramm Pedersen
Email: mesp@syddjurs.dk
Tlf.: 30 45 29 64 

 

 

Opdateret: 16-06-2021 14:19

Kontakt